Kungsbacka Trialklubb

Mobile: 0708-22 35 69
Email: kenneth-strandborg@telia.com
Homepage: www.kungsbackatrial.se
Create contactcard (vcf-file) for .

Telefon arbete:
Other information
Founded
Financial year begins (MMDD)
National organisation

Activity
Motorsport,
Summary
Motorcykel Trial är en sport som går ut på att forcera ett antal hinder i avgränsade sektioner i naturen utan att sätta i fötterna. Tvingas man till detta så bestraffas man med straffpoäng, prickar. Hastigheten som hindren klaras av med har ingen betydelse och man kör endast en åt gången varför skadefrekvensen är mycket låg. Den som har genomfört en tävling med minst antal prickar är segrare.
Trial kan köras med oregistrerade motorcyklar och utan körkort, det viktigaste är att de körs på av myndigheterna godkända trialområden. Vårt område har alla tillstånd och aktiva förare är från 5-70 års ålder."

Write username and password if you want more information about your assocation

Empty data

The contact information stored on this contact will be removed. Continue?

Vid ev felaktigheter eller ändringar i föreningsregistret meddela föreningsservice via mejl kulturochfritid.foreningsservice@kungsbacka.se eller per telefon 0300-83 42 16.

FRI Webb-Förening
FRI® is a registrered trademark of Idavall Data AB .